Ontwikkelaars

  • SaniPod laat kopers snel iets concreets zien
  • SaniPod staat voor gecontroleerde kwaliteit
  • Aanpassingen mogelijk op werkplaats

 

Thijmen Schrauwers, Mulder Obdam

"Het voordeel zit hem in het koperskeuzetraject"

"De badkamer is altijd een zorgenkindje. De kwaliteit laat vaak te wensen over en met de bouwtijd die het vergt, heeft dat impact op het gehele bouwproject. Als wij met een nieuw product als SaniPod in zee gaan, moeten we daar een goed gevoel bij hebben. De toegevoegde waarde zit wat ons betreft vooral in het koperskeuzetraject. Wij hechten veel waarde aan een goede service in de showroom.

Als een aanbieder tegelwerk en sanitair samen aanbiedt, levert dat een groot voordeel op. En het is natuurlijk helemaal mooi als de koper direct kan zien wat zijn tegel-en sanitairkeuze betekent voor de prijs. De kopers kunnen de door hen gekozen badkamer bekijken in de werkplaats waar de SaniPods worden geproduceerd. Voor ons is het leuk dat we mensen in dat stadium al iets concreets kunnen laten zien. Dat houdt hen enthousiast.

Een ander groot voordeel is voor ons de gecontroleerde kwaliteit. In een werkplaats kun je prima controleren wat er gebeurt en ben je ook niet afhankelijk van allerlei omstandigheden. Ik ben ervan overtuigd dat SaniPod daarom ook uitermate geschikt is voor woningbouwverenigingen, die hun huurders willen laten kiezen tussen verschillende opties."