Innovatief Bouwen

Waarom een SaniPod?

Snelheid
Een snel bouwproces. De bouwtijd op de bouwlocatie is veel korter, omdat we de SaniPod in de fabriek als prefabunit bouwen. Aannemers kunnen daarom meerdere units (in meerdere woningen) per dag plaatsen.

Betere organisatie op de bouwplaats
Vermindering van de diverse partijen die normaal gesproken in de sanitaire ruimten werkzaam zijn, geeft meer rust in de planning en op bouwplaats. Minder rondslingerende materialen en gereedschappen en opslag van materialen. Reductie van rondzwervend afval en natuurlijk reductie van de afvalkosten.

Kwaliteit
Door productie in een gecontroleerde omgeving, is de kwaliteiteis beter te handhaven dan op de bouwplaats. Na plaatsing op de bouwlokatie is er geen toegang mogelijk in de SaniPod. De pod wordt dichtgeseald geleverd. Dit sluit ook de kans op beschadigingen en diefstal uit.

Minder faalkosten
Door directe communicatie met de opdrachtgever en de gecontroleerde bouw, vermindert de kans op fouten. Er is slechts één aanspreekpunt bij het doorlopen van een showroomprocedure (indelingswijzigingen, plaatsing tegels en sanitair); voor menig woningbouwende aannemer een zegen. 

Individuele keuze
De SaniPod kan op alle mogelijke manieren ingedeeld worden. Geheel naar wens van de opdrachtgever of koper. Zelfs casco leverantie is mogelijk, met afgedopte leidingen.

Toepassing
De SaniPod kan worden toegepast in bedrijfsgebouwen (bijv. toiletgroepen), in unitbouw als toilet en/of douche-unit of als badkamer en toiletruimte in woningbouw of in hotels.

Garantie
- 10 jaar op constructie
-   5 jaar op installatie (fabrieksgarantie op onderdelen)
-   6 jaar op tegelwerk en waterdichtheidPrint